Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelésnél

Laura Kump

Holistic táplálkozási szakember


Holisztikus táplálkozási szakemberként nekem minden arról szól, hogy tiszta termékeket használok! 10 évvel ezelőtt azonban ez nem így volt. Sok hagyományos márkát használtam, amelyek több kárt okoztak, mint hasznot, mivel a termékek többsége olyan vegyszerekkel volt tele, amelyek nemcsak magamra nézve, hanem a környezetre is ártalmasak voltak.
Miután holisztikusabb és egészségesebb életmódba fogtam, elkezdtem kipróbálni egészséges organikus bőrápolási termékeket. Kutatásom során felfedeztem, hogy sok termék félrevezető, amelyek még mindig tartalmaznak hozzáadott olyan anyagokat, mint pl. alkohol és illatanyagok, amelyek nagyon irritálták a már száraz, érzékeny bőrömet.
Miután számtalan natúr kozmetikumot kipróbáltam, végül felfedeztem a Skin Essence Organics termékcsaládot, miközben csatlakoztam a Holisztikus Táplálkozási Intézethez. Nagyon féltem, hogy kipróbáljak más bőrápolási terméket, de rájöttem, hogy más vállalatokkal ellentétben a Skin Essence valóban az egyik legtisztább termékcsalád, amit valaha láttam a piacon.
Ami megdöbbentett, az a tény, hogy nem csak bio minősítésűek, hanem illatanyagmentesek, hidegen sajtoltak, alkoholmentesek, gluténmentesek, továbbá az, hogy alapvetően meg is eheted a terméket, ha akarod! Az tény, hogy bőrünk a legnagyobb szervünk és szerintem képesnek kell lennünk arra, hogy megehessük azt, amit a bőrünkre kenünk!
Most 3 év telt el a Skin Essence termékek első használata óta és azt kell mondanom, hogy a bőröm jobb, mint valaha. Már nem hordok alapozót, a pattanásos hegek begyógyultak, a bőrpír és az irritáció eltűnt és most valóban egészséges, ragyogó bőröm van!

David Brooke

Nemzetközi férfi modell és Skin Essence Organics partner


Az elmúlt 6 évben jól ismert nemzetközi márkák (mint Giorgio Armani, Guess By Marciano, Calvin Klein és Ralph Lauren) modelljeként beutaztam a világot. A modell karrierem elején, nagyon nehéz volt az egészséges, egyenletes arcbőr megtartása a különböző időjárási körülmények és a bőrömön használt rengeteg termék miatt.
Mindenféle terméket kipróbáltam a bőröm táplálására és védelmére és a foltok megelőzésére, de csak akkor kezdtem el észre venni az elképesztő javulást, amikor kipróbáltam a Skin Essence termékeket.
Azonnal láttam a különbséget nem csak a bőröm textúrájában és megjelenésében, hanem hogy a kiütések egyre ritkábbak és ritkábbak lettek és az arcomon lévő kisebb hegek végre elkezdtek gyógyulni. A Skin Essence termékeinek használata nemcsak nagyszerű ragyogást kölcsönöz az arcnak, de a bio kivonatok és ásványi anyagok széles választéka meggyógyítja a bőrt és enyhe védőréteget képez a bőröm és a sminkben található káros vegyi anyagok között.
Annyira hiszek ezekben a termékekben, hogy a közelmúltban a cég partnere lettem és alig várom, hogy mindenkivel megosszam ezt a fantasztikus bőrápoló termékcsaládot.

Emily Kielbiski

RHN, BASC.


A Skin Essence valóban a leghatékonyabb és legtáplálóbb bőrápoló termékcsalád, amit valaha használtam! Holisztikus táplálkozási szakemberként felhatalmazom az embereket arra, hogy okos döntéseket hozzanak testük egészségével kapcsolatban és ha valóban egészséges testünk van, arra is oda kell figyelnünk, hogy mit kenünk a bőrünkre. A Skin Essence termékeket annyira könnyű használni, mert organikusan koncentrált táplálást biztosítanak bőrünk számára, töltőanyagok és vegyszerek nélkül. Ráadásul illatuk (és íze!) csodálatos.

A kedvencem a Nourish szérum – a jázmin illóolaj miatt olyan érzésem van mintha egész nap aromaterápiás foglalkozáson lennék! A Fresh arctisztító pedig kellemes illatú az élénkítő citromfű és a koriander olajok miatt. Mindenkinek ki kell próbálnia ezt a csodálatos organikus kanadai márkát.

Carley Simandl

Holisztikus táplálkozási szakember


15 éve foglalkozom sminkeléssel, és 10 éve végeztem a Kanadai Természetes Táplálkozási Iskolában. Tapasztalataim és képzettségem a tiszta kozmetikumok és bőrápolás szószólójává tett engem. Meglehetősen szőrszálhasogató és kritikus vagyok a kozmetikumok összetevőit illetően, amelyeket a bőrömre kenek vagy másnak ajánlok.

Elkezdtem kutatni a holisztikus bőrápolási cégeket, és így találtam rá a Skin Essence Organics-ra. Az első termék, amit kipróbáltam, a csipkebogyómag olaj volt, tudtam, hogy ez a legtisztább, amit valaha láttam és éreztem. Majdnem meg akartam enni!

A Skin Essence már több mint 10 éve a kedvenc termékem. Az összetevők beszerzésétól a csomagolásig kiváló minőséget képviselnek. Termékeik mindegyike tiszta, hatékony és jó érzéssel használja az ember. Csak azokat a cégeket ajánlom, akiket szeretek és bízom bennük és a Skin Essence Organics mindig a listám élén áll!!

Michelle Tirmandi

Tanúsított holisztikus táplálkozási szakember (CNP), BA, B.Ed
A Glow Shop, tulajdonosa Michelle Nutrition
A Nourish & Glow társalapítója
Nourish&Glow


Pár éve használom a Skin Essence bőrápoló termékeket és őszintén mondom, hogy minden egyes terméket, amit kipróbáltam, imádok. Nem csak a bőröm kinézetét (ragyogó!) és érzetét szeretem, hanem nagyon értékelem az összetevők gondos kiválasztását és minőségét.

Holisztikus táplálkozási szakemberként valóban hiszek abban, hogy amit a bőrünkre kenünk, az ugyanolyan fontos, mint az, amit megeszünk. Szeretem, hogy a Skin Essence Organics tiszta, organikus összetevőkből áll és nem tartalmaznak tartósítószereket. Magabiztosan ajánlom a termékeket ügyfeleimnek, barátaimnak és családtagjaimnak!

I have done tons of research on skin care regimens, tried expensive dermatologist tested products, went the organic route used every home remedy …everything under the sun. Skin essence is life changing; this is the first time in my 30 years of life I have been able to look in the mirror without makeup an love the skin I’m in! Skin Essence has given me life changing results and I’m forever grateful for this amazing vegan product that is more then reasonably priced. I feel like this brand is so underrated and I’m so glad I’ve discovered your products. I am truly in love and knowing you are ethically sourced makes it even better!
I am in love!

Sarah D.

I have been using Skin Essence products since mid-September 2020. It is now the end of October 2020. In that short period of time, have noticed a huge change in my skin since starting to use these amazing products. I have sensitive skin, so I was glad when my wonderful spa owner friend hooked me up with these. I went all in with what she suggested I use, I bought it all(Pure Cleanser, Neroli Moisturizer, Rose Hip Seed Oil, E-Cream)!

My hyperpigmentation has diminished, my skin is brighter, and the dryness I had before is gone. I have not had one breakout since starting with Skin Essence. I was so impressed after two weeks, I got my mom hooked onto Skin Essence. Skin Essence is affordable, Canadian, and most of all actually WORKS! I have tried numerous high end lines, and zip, nothing worked – money wasted. If you have not tried Skin Essence, you should! You will absolutely LOVE the products!

– Krissy M.

Hi Skin Essence!

I recently discovered your skincare products & I just love them! I’ve never used natural botanicals & oils on my face before. Perhaps why I’ve been SO disappointed with the lack of results and high cost of the big cosmetic companies.

I’m 47 & have great skin, but it’s been changing the last few years & I’ve been wanting to nourish it & support it through this next phase & just couldn’t find what I needed. But Skin Essence is just doing wonders!

I used the Facial in a Jar & Fresh Facial Cleanser while in the shower for the first time & when I stepped out, I looked in the mirror & shouted “WOW!!” I couldn’t believe it?

I’ve always had a bit of rosacea, but it wasn’t problematic. However…. I was STUNNED to see that from my first experience, the redness was all but gone & instead my skin was even all over! Thank you Skin Essence!

I’m writing you today to yes, give you a “glowing” review 😉 But also to tell you that now, I want ALL of my products to be this natural & nourishing

Rhonda

I absolutely love love love your skincare products. I get complimented on my skin on a daily basis and I know it’s because of your products. They’ve truly changed my life for the better.

I love what you stand for and the fact that you use clean ingredients is such a game changer.
MAY O.

Ird meg a véleményed

  Hello, my name is Abby

  First of all I would love to thank you so much for making these products. Not only are they clean from harmful chemicals and ingredients, but they have helped me so much with my bad cystic acne. I had literally tried every since product, and method to clear my acne. Even though I have not used these products for a very long time but from the very first week I saw significant results.

  Abby

  It’s been two weeks since I’ve started using your products…ARE.YOU.KIDDING.ME?!
  These products are amazing!!!! Xoxoxo

  My flare ups from my eczema – zero!
  My skin looks and feels so much better than it has is a very long time!

  Yes my expensive spa products did work great, however they didn’t give me peace of mind of knowing what’s going on/in my skin and they never made my skin glow/feel like this.

  Expensive chemical products = “bye Felicia!”
  Skin Essence Organics = lifer!

  Thank you thank you thank you!!!!

  (Hopefully you read this in a very over dramatic tone…because that’s how happy I am!) lol

  Katrina

  Hello,

  I just wanted to say that I have been using your products ( Face cleanser and Neroli oil moisturizer) for the past 2 months and your products are simply amazing. My skin is so sensitive usually even tho I only use natural products and yours made my skin so much better and healthier. It brought back hydration, calmed down the redness and also makes my skin glow. I just wanted to say a big thank you!

  Laurie

  HU